-->

Online

VEBKRALI - Şərh yazmagi yaddan çıxarmayin:)!!! - VEB KRALI

Sosial profilim

9/14/2011

Selena Gomez Kimdir?

Selena Gomez haqqinda
selena sekilleri,selena sekilleri,selena sekilleri

Selena Gomez haqqında
Ardında + Sekilleri HQ


selena gomez haqqinda+sekilleriselena gomez haqqinda+sekilleriselena gomez haqqinda+sekilleriselena gomez haqqinda+sekilleriSelena Marie Gomez, ABŞlı aktrisa və müğənni. Ən yaxşı bilinən rolu Waverly Cadugərləri adlı Disney Channel serialındakı Alex Russo roludur. Selena Gomez 22 İyul 1992də New Yorkda doğan Amerikalı oyunçudur. Gomez ailəsinin tək uşağıdır. Selenanın anası Dallasdakı yerli teatrlarda səhnəyə çıxırdı. Selenanın da aktyorluq qabiliyyəti anasından irəli gəlməkdədir. Uşaqlığında həmişə anasının sınaqlarını seyr edər. Selena Gomez Dallasdakı bir agentlik tərəfindən kəşf edilib.

İlk rolu Barney Friendsdə Gianna adlı roldur. Selenanın rol aldığı kino filmləri sırasıyla Spy Kids 3-D: Game Over (2003), Walker, Texas Ranger: Trial by Fire (səsləndirmə 2005), Horton Hears a Who!(2008). Selena ayrıca TV filmlərində də rol alır: Stevie Sanchez (2005),  The Suite Life Zack and Cody, Arwin!, Brain Zapped (2006), Wizards of Waverly Place, Hannah Montana (2007). Selena Oktyabr 2007-dən etibarən Disney Channel üçün Wizards of Waverly Placedə Alex Russo rolunu canlandırmaqdadır.

Adı: Selena Marie Gomez
Doğum tarixi: 22 iyul 1992
Bürcü: Xərçəng
Boyu: 1.68
Çəkisi: 63
Doğulduğu yer: Qrand-Preyri, Texas, ABŞ


Tv-də

* 2002—2003
o "Barney & Friends" (Barney&dostları)
* 2006
o "Zack ve Cody'nin Lüks həyatı"
* 2007
o "What's Stevie Thinking"
* 2007
o "Hannah Montana"
* 2007
o "Arwin"
* 2007
o Wizards of Waverly Place (Waverly 
Cadugərları)
* 2009
o Sonny with a chance (Sonny'nin Ulduzu)
* 2009
o Zack ve Cody Güverted




Filmlər

* 2003
o "Spy kids 3D:Game Over "
* 2005
o "Walker, Texas Ranger: Trial by Fire"
* 2006
o "Brain Zapped"
* 2008
o "Horton hears a who"
* 2008
o "Another Cinderella Story"
* 2008
o "Princess Protection Program"
* 2009
o "Wizards of Waverly Place :The Movie"
* 2010
o "Beezus and Ramona

Diskograf

* 2006 - "Brain Zapped"
* 2007 - "Everything Is Not What It Seems"
* 2008 - "Cruella de Vil"
* 2008 - "Tell Me Something I Don't Know"
* 2008 - "New Classic" (Drew Seeley ilə)
* 2008 - "Bang a Drum"
* 2008 - "Fly to Your Heart"
* 2009 - "Make It Happen" (David Henrie ilə)
* 2009 - "Perfectly"
* 2009 - "Whoa Oh!" (with Forever the Stickest Kids)
* 2009 - "One and the same" (Demi Lovato ile)
* 2009 - "Head First"
* 2009 - "Magic"
* 2009 - "Disappear"
* 2009 - "Magical"
* 2009 - "Falling down"

Albom

* 2009 - "Kiss and Tell"



selena gomez haqqinda+sekilleriselena gomez haqqinda,sekilleri,selena sekilleri

selena gomez selena sekilleri

selena gomez haqqinda,selena sekilleri

selena gomez haqqinda+sekilleri

selena gomez haqqinda_selena sekilleri,selena sekilleri

selena gomez haqqinda_selena sekilleri

selena gomez haqqinda-sekilleri,selena sekilleri

selena gomez haqqinda+selena sekilleri


selena gomez,selena sekilleri,selena sekilleri,selena sekilleri,selena sekilleri


selena selena sekilleri

selena gomez selena sekilleri

selena,selena sekilleri_selena sekilleri

selena gomez haqqinda,selena sekilleri


selena sekilleri_photos

selena_selena sekilleri
selena_selena_sekilleri_selena sekilleri

Şərhləriniz Dəyərlidi

  1. selena gomeze bayiliyorum♥♥♥

    YanıtlaSil
  2. selena gomez love

    YanıtlaSil
  3. selena gomez xosum gelirrrrrrrrrrrr filmlerinin delisiyem

    YanıtlaSil
  4. insallah bir gun mingecevire qrese gelersen mende senin kimi olmaq isteyirem senin kimi gozel senin kimi sesim olsun ve senin kimi mugenni olmaq isteyirem tosba tos sene oxsamaq isteyirem amin! insallaq mingecevire qrese gelersen amin!

    YanıtlaSil

Şərhlər

1) Gmail hesabınız yoxdusa Adı/URL seçərək şərh yaza bilərsiniz

2) Yazdığınız şərhə cavab yazıldığında xəbərinizin olmasi üçün şərhlərin sağ alt tərəfində olan E-poçt yolu ilə abonə ol linkinə tıklaya bilərsiniz.

Belke bu yazilar diqqetivi cekti

Yeniler

Yeniler